Thursday Morning

God morgon.
 
Jag gick upp lite innan två och har suttit vid datorn och lyssnat på musik. Ska nog bada snart och se Matchpuls och ev. 08 Fotboll. Väldigt bra program som är mycket bättre än t.ex Laul Calling, Ekwall vs Lundh och Fotbollskanalen, även om jag ser på alla de programmen ändå. Avsnitten kan ni se på svenskafans.com/fantv. På måndagar är det Eurotalk som handlar om europeisk fotboll. Tisdagar är det Matchpuls som handlar om Allsvenskan där för övrigt bland annat Niclas Kindvall var gäst igår. Ni vet, han som jobbade på mitt och Pernillas dagis som vann skytteligan i Sverige (han spelade för AIK, Malmö FF och IFK Norrköping såklart) och var proffs i Hamburg. Jag kommer iochförsig inte ihåg honom alls, men ändå lite coolt. Anyway, på onsdagar så är det 08 Fotboll som handlar om Stockholmsklubbarna, och även ibland BP :P. Alla programmen får mig att skratta och det är mycket bra gäster och programledare. Möcke bra, som Svennis skulle sagt.

*********

Jaja, det var ju inte meningen att jag skulle göra massor reklam här. Det jag skulle berätta om var den drömmen jag hade inatt.

Jag vet inte hur ni är (och det skiter jag i) men jag är funtad så att när jag har drömt och sedan vaknar upp, så tar det inte lång tid innan jag glömmer bort den. Nu är det så igen såklart, men jag kommer ihåg en liten del. Det var någon som hade fått 1300kr i böter för att de hade laddat ner 8846kb. Förstår ni det eller? Där har ni en dröm som jag inte vill ska slå in, det är liksom 1000kr för en mp3 liksom. Det hade varit ca 650 000kr för att ha laddat ner en DVD-film. Man skulle ju inte kunna betala tillbaks allt på sin livstid.

Sen är det ju jävligt dumt av de som kom på IPRED-lagen att tro att folk skulle köpa allt som de laddar ner. Det kan knappt finnas något dummare. Känns inte som att jag skulle köpa 10 skivor om dagen för musik av nått okänt band som förmodligen bara är skit ändå. Men det är ändå intressant att lyssna på, men jag skulle aldrig betala för det.
Rent teoetiskt, av det jag laddar ner så skulle jag köpa mindre än 1 procent av det. Så kom fan inte med jättesummor till böter för eran logik är helt åt helvete.

*********

Du kommer få för det du har gjort Vicky. När jag kommer hem så ska jag ägna typ 5 minuter av att leta fram nån väldigt osmickrande bild på dig. Revenge är gott. :D

*********

Spotify är faktiskt helt okej. Reklamen suger, faktumet att man inte kan köra repeat på en låt och att alla album inte finns. Kom igen, Second Stage Turbine Blade, In Keeping Secrets of Silent Earth 3 och Songs For the Deaf måste man ju bara ha med. Jeez.
Men iallafall, jag kollade lite igår och har redan hittat lite ny musik som jag gillar.

*********

Hmm, glömde helt bort att nämna Champions League-finalen... nästan. Helt rättvist att Barcelona vann. Under hela säsongen (med undantag för nån formsvacka) så har de spelat världens bästa fotboll. Undra vad lagen tänker när de ska möta Barca. De måste ju veta om att de förmodligen inte kommer få låna bollen knappt. Jobbigt att möta ett så överlägset lag.
Sen undrar man ju vad Vidic gör vid 1-0-målet. Att gå på en enkel skottfint är fan inte okej i en CL-final. Hela säsongen (iallafall första halvan) så har man hört folk höja serben till skyarna och att han är "världens bästa mittback", men va fan. Jag har sett honom i två matcher, den igår och sen 1-4 förlusten mot Liverpool. Då gav han 1-1-målet till Fernando Torres och blev sen utvisad med ett rött direkt, och Liverpool gjorde 1-3 på frisparken efteråt. Ni kanske förstår att jag inte har sett hans storhet någon gång.
Tycker även att det är fel när alla säger att det var klassskillnad på Ronaldo och Messi. Visst, Messi var bättre, och jag personligen tycker det också rent allmänt, men Ronaldo var den enda i United som gjorde något. Sen kan man förstår att han tappar humöret i slutet på matchen när han får göra allt själv.
Messis mål är faktiskt väldigt svårt att göra. Han kommer helt fel till bollen och får nicka "bakifrån", alltså bollen bakom kroppen, och det är mycket bra gjort, speciellt med tanke på att han inte är någon nickspecialist.

*********

Can't find my way home,
But it's through you and I know,
What I'd do just to get back, well, in her arms.

*********

Nu tror jag att jag ska bada lite. Kanske försöka fixa nån frukost och vänta på att Pernilla ska komma hem så vi kan se 08 Fotboll. Om hon nu inte skulle träffa stor-Emelie eller hur det var. Vet inte vad jag ska göra då. Undra vad Camilla gör?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0