The Rise And Fall of Ziggy Stardust... eller jag menar min PS2.

Igår då jag kopplade in mitt PS2 som Emelie har haft (eftersom jag chippade hennes utan att hon fick veta) så funkade det inte. Skivan började inte snurra. Jag freak'ade out och kollade runt lite på nätet och typ 29st som hade haft samma problem hade fått rådet att köpa en ny PS2, eftersom lasern hade pajjat. Däremot var det en person som hade sagt att man skulle prova att ha dra ur strömsladden i 24h (låter som en rätt farfetched lösning, ellerhur?) så jag provade det.
Sen idag så ringde mamma och då berättade jag att det inte hade funkat sen Emelie haft det. Det sa jag medan jag satte igång det, och då såg jag Loading-screen'en till Crash Bandicoot, som tydligen var i. Det går att lira nu alltså. Vilken dag!

Har för övrigt precis ätit en av tre rätter denna afton, krabbtoast. Det var gott. Senare blir det en bättre plankstek och nån glassdesert... och såklart lite pangande around 12 o'clockish.

Jul

Nu läser inte jag många bloggar direkt, (I couldn't be bothered) men jag kan tänka mig att de flesta har skrivit om vad de har fått i julklapp. Typ alla "kända" bloggbrudar som är missnöjda för att de fick Prada-boots och inte Gucci-bag'en som de ville ha. Vilka problem.. My point is, ni kommer med få veta vad jag har fått lite längre ner.

Tänkte berätta om min jul ett litet tag.
Jag, flickan och tjejen åkte till hennes pappa i Köping den 23:e och sov där. Svängde förbi flickans farfar, han är rätt rolig. Sen åkte vi tillbaks till Thomas, som är hans riktiga namn, och jag game'ade med sjuka Anton medan flickorna (Kärve och Martin) bakade djur-med-konstiga-ben-pepparkakor. Sen sov vi och blev väckta vid 7 av the Brothers och de öppnade sina paket.
Efter det drog vi till farmor och åt julfrukost, hände inget direkt. Roine var dock rolig som vanligt.
Lite senare så var vi hos hennes mamma och så kom det massor med folk. Då blev det julkäk, vilket var den enda julmaten jag åt i år. Lite synd..
Just ja, på juldagen så träffade vi Vicky och Carro. Det var kul såklart.
Sen den 26:e så åkte vi hem till min mamma där vi var hela helgen. Flickan var sjuk, och är det fortfarande, så hon låg i sängen typ hela tiden. Vi andra lirade mest de spelen som Emelie hade fått av mig, då jag hade fixat så hennes PS2 blev chippat. Fredda, Marie, Felicia och Emil kom dit också... och Pernilla :P. Pernilla var rätt dålig på Guitar Hero.
På söndagen åkte jag och syster till farmor, som hade varit sjuk. Där var vi en snabbis och sen när vi hade varit hos mamma ett tag så åkte vi hem till Göteborg igen.

Det jag fick var iallafall:
Björn Borg-kallingar - av Nathalies mamma
Presentkort på JC - Nathalies farmor
Ryggkliare och Mp3 på 2gb - Nathalie
Pengar - Mamma, farmor
IKEA-presentkort - Nathalies pappa
Tröja - Emelie

Glömde bort att berätta att Emelie fick en hamster som hon döpte till Bobo (formerly known as Pullo, då Pernilla hade den i 2 veckor utan att ta livet av den). Den var väääldigt len och rolig. Emelie verkar gilla den rätt mycket iallafall, hon blev inte så glad när Cheyenne försökte äta upp den.

Idag så har jag för övrigt inte gjort någonting. Har upptäckt att det har kommit 2 Futurama-filmer som jag inte visste om. Jag kollade på en förrut, men missade slutet då jag somnade på soffan. Annars har jag lagt in lite saker på flickans nya hårddisk (som jag gav henne) så nu finns det lite space på våra computers. Det kallar jag en produktiv dag.

Nu är det vare sig långt kvar till nyår eller fjällen, hoppas vi inte är sjuka då bara.

... och eftersom det är ett nytt blogginlägg så har jag även en ny artist att lyfta fram. Även om det är typ 35 år efter. Jag pratar såklart om David Bowie. Han är... speciell.

... och kom ihåg...

Ziggy played guitar.

Newborn

Jag har gjort som 1350 pers idag och skaffat en blogg. Snacka om att go with the flow. Hmm, tre meningar in i bloggen har jag redan skrivit namnet på två bra låtar.
Anledningen till att jag fixade blogg var att mitt liv är för kul för att inte dokumenteras... skämt åsido, det har faktiskt hänt lite saker de senaste två veckorna som iallafall jag tycker är lite kul. Men det kan dock bli lite segt att skriva allt i samma inlägg (läs Johanna) eller att skriva typ 7 inlägg samma dag (läs Vicky). Jag sätter ribban högt och siktar på en publik på ca 3 pers, det är lite lagom.
Just nu lyssnar jag på Ricky Gervais radioprogram på xfm medan The Girl ligger och är bakis i sängen och kollar på Rena Rama Rolf... härligt. Faktumet att det var fest igår och söndag idag innebär pizza lite senare på Juventus (...stor fotbollsklubb i Italien), som den heter. Det roliga är att i Angered Centrum finns det en pizzeria som heter Juventus 2, vilket jag igår fick reda på att det egentligen är Juventus 3. Så det finns alltså 3(!) pizzerior som heter Juventus. Bara det inte kommer ut att jag håller på Milan, då får jag säkert inte handla där mer.

Glöm heller inte att lyssna på det fantastiska solo't i Muse - Invincible... neat. Har faktiskt märkt att sångaren/gitarristen aka Matt Bellamy i Muse är sjukt bra på både gitarr och piano.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0