Slut på internet..

Det här är sista dagen för mitt internet. Jag har alltså internet i 5 minuter till.

I helgen ska jag till Norrköping och måla den nya lägenheten. Sen nästa vecka får jag klara mig utan internet alltså. Flytten sker på söndagen. Det ska bli skönt att slippa svara på alla fanmail som bara flödar in i mailkorgen... typ.

Imorgon kommer någon snubbe som ska kolla på lägenheten och eventuellt flytta in. Hoppas han kan ta lägenheten innan december, så slipper jag betala hyra.
Senare på kvällen så ska jag och pappa se på Frölunda - Djurgår'n i Scandinavium, han har tydligen fribiljetter. Tror faktiskt att jag har varit i den hallen innan, men är inte säker. Ska bli kul att se hockey och glömma fotbollen lite. Så slipper man ha ångest i 90 minuter och bara njuta. Skönt att se det på plats också, hockey på tv är ju värdelöst.
Synd bara att man inte har så bra koll på lirarna i hockey'n. Men det finns ju några gamla rävar som man känner igen. Det ska bli kul iallafall.

Do You Know What Bring Rats..

.. Som Outkast sa i Chonkyfire.

Lite mindre än en timme kvar till Der-fucking-by! Råttorna ska dö, i dubbel bemärkelse.

Men först ska jag vila :-)

Funchain..

Jag fick ett mail från PC För Alla om lite roliga "fakta" på Wikipedia. Det ena ledde till det andra och helt plötsligt kom jag till en humorsida, lik wikipedia i utseende, men med helt otroligt underhållande info.

Men först! ... ett axplock från Wiki:

1. Robbie Williams äter husdjur
Ett inlägg i Wikipedia år 2006 uppgav att den brittiska sångaren Robbie Williams tjänar sitt levebröd på att äta husdjur, helst i brittiska pubar. Wikipedia kritiserades för faktafel då många hävdade att det inte rörde sig om pubar.

2. Tony Blair dyrkar Hitler
Ett inlägg om Tony Blair i februari 2006 gjorde gällande att Storbritanniens premiärminister hade idolposters på Hitler i sitt pojkrum när han växte upp. Artikeln upplyste dessutom läsarna om att Tony Blairs mellannamn var Whoop-de Doo.

4. David Beckham målvakt i Kina
En version av artikeln om fotbollsspelaren David Beckham år 2006 hävdade att han var målvakt i det kinesiska landslaget under 1700-talet.

5. Filosofisk väderhallåa
Under en okänd tidsperiod uppgav Wikipedia att den gamla grekiska filosofen Platon var en väderhallåa på Hawaii som skriver för tidningen Cosmo Girl.

6. Jane Fonda har en hund
Skådespelerskan Jane Fondas biografi raderades helt en gång och ersattes med texten ”Hon har vunnit en Oscar och äger en hund”.


Den sista är ju skönast :-)


På tal om skön så var det just den här sidan som jag klickade mig in på

Vad man än klickade på så blev infon bara roligare och roligare. Humorkejan gick från:
Sverige < Svärjä < Göteborg < Liseberg < Bil < Traktor

Lite fakta om Traktorn:
"Min stora passion näst mat" - Göran Persson om Traktor

Traktorn kan till exempel plöja och gödsla åkrarna eller köra ihjäl grannen. Gravida traktorer kallas för skördetröskor. De ses ofta ute betandes ute på åkrarna. Efter ett tag lägger de ett antal stora, vita traktorägg. Några av äggen kläcks och blir till traktorer, men de flesta skalas av bonden och blir mat till hans kor.

Kuriosa:
Göran Persson äger 15 traktorer, numrerade som Anitra II till och med Anitra XVI.

*********

Jag har lärt mig mycket idag :-)

Fan-Tv Citat

Om du lägger alla tyska landslagsspelare i en säck och bara bankar på dem med ett basebollträ så träffar du någon som förtjänar det. - Jonas Dahlquist

He shoots, he scores, he'll eat your labradors. - Niva om fansens sång om Ji Sung Park, sydkoreansk mittfältare i Man United

David Fjäll: Vem tar över Chelsea?
Christopher Kviborg: Ja, det blir ju Svennis. Han har ju huset där, han har säker sättning och han har ett bra jobb och en bra lön så jag är helt säker på att det blir Svennis och det tycker jag är...
DF: Vad är säker sättning för något?
CK: Hehe, det är sånt som inte jag får.

JD: Plus att de hade en tränare som spelade in en egen porrfilm med mobilen, och sumpade bort mobilen.
Marcus Birro: Naaaeeej, det är ingen bra kombination.
JD: Eh... och det var ju inte så att han spelade in filmer med sin fru heller...

No wonder you're playing in the FUCKING reserves... and you will continue to. - Harry Redknapp, tränare, då han får en boll på sig under en intervju på träning

Sladjan Osmanagic: Andra halvlek var ju, för att prata Göteborska, görtråkig. Du förstår vad jag menar då.
MB: Ja, jättetråkig på rikssvenska.

SO: Och då hade man ändå en liknande Calciopoli 82... då Rossi var avstängd 15 månader innan VM och blaha blaha.
MB: Ja, alltså han skulle varit avstängd över VM men de kortade ner det lite för att det VAR VM...
SO: ... Ja, det var ju tur för dem.
MB: Ja, exakt... och... Det var helt rätt, för övrigt. Men, men just att...
SO: ... Med facit i hand ja.
MB: Ja... Och det är alltid då som man vet bäst.

Efter 1-1 mot GAIS i augusti:
Peter Magnusson: Känns bra. Det är ändå andra bortapoängen i år, och vi får va glada för alla bortapoäng vi tar så... En typisk 0-0-match. Så vi är glada.
Wille Bäckström: En typisk 0-0-match som blev 1-1, haha.
PM: Ja, kryssmatch då :-)

WB: Jag skulle hoppas på att det blir något snyggt tifo mot Malmö. Kanske inte i klass med "Allting är skevt, eller någonting är skevt i Malmö"...
Jesper Hoffmann: Eh, "någonting är jäkligt snett i Malmö: Tom Prahl, Niklas Skoogs tänder... och Elangas kvinnosyn". Det är en klassiker!
WB: Det är den bästa banderollen någonsin.

Jesper (AIK'are) om semifinalmötet mot BK Häcken:
JH: ... och sen cupen på söndagen. För att jag tror inte folk förstår innebörden av att vinner vi den här matchen, då kommer vi till cupfinal. Och AIK har ju inte vunnit en titel...
WB: Hahaha. Hur ointelligenta tror du att de är i AIK? Haha, folk fattar inte, vi är CP.
JH: ... Då börjar vi om... Är man i cupfinal, då kommer vi troligtvis möta Helsingborg eller Göteborg, och de kommer ju kvalificera sig...
Christopher Kviborg: Ja det kommer vi ju göra eftersom det är dem i andra semin, haha.
JH: Men åh, skit i att komma på matchen. Skit i Häcken. Den är inte alls viktig. Jag ville bara säga att en semifinalseger innebär Europaspel direkt. Jag tror inte alla förstår varför, men så är det iallafall.

I Like Ike..

Efter gårdagens överkörning av BP med 1-4, och att varken Hammarby eller ÖIS fick med sig några poäng, så mår man helt okej ändå.
Riktigt kul att vi hade tur för en gångs skull, både 0-1 och 0-3 ändrade riktning på en försvarade och gick in. Milic gjorde sitt första Allsvenska mål och Youssef gjorde två mål, och det gör Youssef till Djurgår'ns hetaste spelare, 3 mål på 2 matcher. Sen då han precis ska bli utbytt mot Raja (som var petad alltså) så går han och drar på sig ett gult, avstängd mot Halmstad alltså. Riktigt dumt. En annan som blev avstängd är Peter Magnusson och det är synd då försvaret sett mycket bättre ut med honom än då Kuivasto spelat med Keeba eller Johannesson. De två spelarna är för övrigt min och pappas största hatspelare (förutom kanske Dembo), jag hatar Keeba och han Johannesson.

Dan Burlin (som värvades från div. 2-klubben Skellefteå) drog in 0-4 på ett vackert långskott som knappt kunde gå mer i krysset. Så otroligt snyggt när man får se skottet i linje också, jag såg direkt att bollen skulle gå i mål så jag började skrika när han precis skjutit. Härligt..
Vinner vi mot Halmstad på torsdag så ser läget betydligt ljusare. Då jag blev hemskjutsad av pappa igår så erkände han att han trodde vi skulle ta 18 av 24 poäng de sista 8 matcherna. En vinst är tagen och vi har "råd" med två förluster alltså.

Tabellen (den intressanta delen):
Halmstad      25p
GAIS            24p
BP                24p
Bajen           19p
Djurgården 19p
ÖIS              17p

23 matcher av 30 spelade.

... och vad fan händer med Elfsborg, 0-5 mot Malmö tidigare idag.

... Det blir nog AIK som tar det, tyvärr.. De lär inte ta trippeln iallafall: SM-Guld, Svenska Cupen och att Djurgår'n åker ner.

Nya diettips!

På aftonbladet kan man läsa om Jennifer Anistons (vem?) diettips. Svaret på hur hon håller vikten nere är vodka. Spritsorten är hennes favorit av en enkel anledning:
-Den är genomskinlig och innehåller inget socker.


Hon går inte in på det djupare än så, men till min hjälp för ytterligare förståelse så har jag Minardi, 26 år:
Det funkade för mig också, köpte jag tillräckligt mycket vodka hade jag inte råd med mat. Blev smal som aldrig förr.

Möcke bra...

Imorn: ödesmatch (igen)

Nu: somna till Un Amico, fantastisk låt till världens bästa (topp 3 anyways) film Inglourious Basterds, som jag skrev om förrut. Men texten försvann och jag orkade inte skriva igen.

Late update..

Jag var på bio förrut och såg en riktigt bra film... well?... nej, jag orkar inte berätta om den. Det får ske en annan dag.

Fuck a duck!

Tomhet..

!

Historisk felstavning på Fotbollskanalen..

Utdrag från Fotbollskanalen som är känt för sina felstavningar. Jag menar, kom igen. Varje artikel finns det 3-4 fel i. Don't get me started om kommentarerna, men det är ju inte FK's fel.

Historisk måltorka för DIF

Inte på trettio år har ett allsvenskat lag gjort så få mål som Djurgården gjort den här säsongen.

Efter 21 spelade omgångar har Djurgården bara mäkta med att göra tolv mål. En målskörd som placerar dem i historieböckerna.

Inte sedan 1979 har ett lag gjort färre ål på lika många matcher som Djurgården gjort hittills.

*********

Vad fan är ett allsvenskat lag? Är det typ samma sak som ett Superettanskt lag?

En annan sak: Jag vet inte hur fotbollen var 1979 eller vad man fokuserade mest på i ett lag. Tydligen var det populärt att göra ål. ÅL alltså.
Stor risk. Fisk.

*********

Matchen mot Malmö FF (för mitt kära Djurgår'n) är väldigt viktigt. Som iochförsig alla resterande matcher kommer vara. Men jag har en good feeling inför matchen, visst Daja är borta resten av säsongen men både Jonson och Boyd är tillbaka. Daniel "Daja" Sjölund som har kvalité, men det finns ingen annan spelare som man blivit så förbannad på för att han är så jävla loj och dålig ändå. Okej, pappa har Johannesson och jag har Kebba som vi ogillar, men de är ändå mycket sämre än Sjölund kvalitetsmässigt.
Synd att GAIS tog poäng i lördags och att BP vann igår men bra att Bajen loosade mot Örebro. Vinst ikväll så är vi på samma som Bajen, dock är vi ungefär 100 mål efter på målskillnaden.

Ciao!

Kung Hussfelt!

Lite utdrag från Fotbollskanalens chatt med Jesper Hussfelt, en personlig favorit (som nästan alla andra kända "italienare")


Fråga: Vem tycker du har sämst humor av alla i panelen?
Fotbollskanalen Europa ch: Har Olof humor? ;) Olof Hult? Ekwall vs Lunch?

danne: Tror du David Elm gör succé i Fulham ?
Fotbollskanalen Europa ch: Inte en chans. Han är inte ens toppklass i den internationellt iskalla Allsvenskan. En av de konstigaste övergångarna jag har sett. Men det verkar vara en bra kille.

Daniel J: Vad väljer du? En spaghetti bolognese i ett soligt Rom eller en tallrik med klassisk svensk husmanskost?
Fotbollskanalen Europa ch: Husmanskost? I ett regnigt Nässjö? Då tar jag spaghettin, kompis.

inter: Tror du Fulham visste vilken Elm de köpte då?
Fotbollskanalen Europa ch: Hahaha. Kanske Roy var lite på pickalurven? Elm som Elm.

Stefan: Vad är det som händer med MFF?
Fotbollskanalen Europa ch: Vad händer inte i MFF? Ledningen borde fråga sig varför klubben inte är i topp 2-3 VARJE år med de förutsättningarna. Sparka ut alla. Börja om. Och låt Hasse B sälja spelarna.

Fotbollskanalen: Tack för alla frågor! Ses i Eurotalk imorron om ni brukar se det eminenta programmet. Hoppas att ni är med oss hela säsongen! Ciao ciao!!! / Numero dieci


Möcke bra. Kul att han trash'ar sönder David Elm. Då jag skrev en sak med samma innebörd i kommentarerna på artikeln om att det var klart, så blev jag bombad med arga svar tillbaks. Men så är det, jag och Jeppe har rätt.

Missa som sagt inte Eurotalk, Sveriges bästa fotbollsprogram (förutom 08 Fotboll då möjligtvis).

Jag vill med ha.. Kan vi dela?

Alla i hela världen har säkert sett det här. Två nördar som "lurar" Idol-juryn. Alltså, jag har inte sett en minut av Idol sen det började förra veckan (förutom det här såklart) och det är jag väldigt glad över. Så himla tråkigt program, men det är ju bara vad jag tycker... och ni vet att jag har rätt.
Men iallafall, anledningen att jag lägger upp det här är inte för att kidsen är sååå bra skådisar, eller för att det de gör är roligt i sig. Nej, nej, nej... Det finns två anledningar.
Första anledningen är Andreas hånskratt 1:25 minuter in i klippet. Vilken lirare :-)
Den andra anledningen är det som Laila säger i sista sekunden. Medan de andra vuxna har en konversation så kläcker hon ut sig det där. Så otippat, och riktigt roligt. Lyssna själv.



Kan man ta en chokladbollsbit?

.... Klockrent. DET fick mig att garva.

Det var ju ditt fel..

För en timme sen så fick jag ett samtal av en rätt så alkoholpåverkad C. Liksom, här sitter man i soffan på helspänn och spelar Fatal Frame 2 (på rekommendation av A-M-M, tack). Jag är helt inne i spelhelvetet som har gjort allt för att få mitt hjärta att slå mer än vad som är nyttigt.

När man sitter och spelar skräckspel klockan 4 på morgonen så förväntar man sig inte att telefonen ska ringa direkt. Jag freakade ur och när jag lugnat mig så tänkte jag att det är väl P som ringer. Men det var det inte, utan det var som sagt C. Rätt oväntat, det är väl 2a eller 3e gången hon ringer mig. Hon ville iallafall prata...
De hade varit ute men de var hemma nu. H stog tydligen och diskade och iochmed det så slog hon mitt rekord (jag tror jag var hemma från krogen vid 2 en kväll, diskade allt hemma hos P och sen drog cyklade hem till M och sov där) i udda tider att diska på.

Då jag pratade med C så hörde jag H i bakgrunden. Jag reagerade och sa: Haha, är det lite östgötska jag hör?
C repeterade det jag sa och då skulle H prata lite mer bara för det, men grejjen var att när hon skulle härma sin egen dialekt så blev det danska istället... Mycket märkligt.

C pratade på och det var en sak som jag fastnade speciellt för. "H kastade korv på mig så jag hade massor med ketchup i håret". Så efter att jag fick höra om incidenten om den "korta men tjocka bratwursten, som man inte ens blev bjuden på" så skulle H förklara sig.

"Nej, det var inte så..... Jag kastade korv... och så stog du där."

.:Ridå:.

Ta bort honom!

Fan, peta Micke Nilsson i landslaget. Vad fan var det för jävla inlägg han slog helt opressad. Det finns ingen ursäkt för en sån sak. Pinsamt om det inte finns någon bättre högerback än honom. Man skulle kunna säga att det är lustigt (finns ju en ung högerback som heter Mikael Lustig just) med lite Göteborgshumor.
Anyway, bort med Micke Nilsson... det är en jävla tur för honom att jag spelar på vänsterkanten, annars hade jag varit ett bättre alternativ.

Edit efter 32 minuter:
Ut med Isaksson också! Fan, två gånger som han skulle kommit ut. Va fan står han kvar på linjen för?

Edit efter 40 minuter:
Nu börjar Sverige komma igång. Det är väl dags nu. Känns som att om Sverige bara får in ett mål så kan det rulla på, för Malta lär väl inte ligga kvar med 5-backslinjen så lågt i underläge?
Zlatan lika dålig som vanligt. Nu hade han dock läge, men borde förvaltat det bättre.

Edit efter 44 minuter:
Men åh. R Elm skulle kört en fräckis och lagt in den då målvakten slängde sig ut. En Kurre Hamrin helt enkelt. Men det är inte lätt.

Edit efter 46 minuter:
Klantigt, Safari. Men din plats är ändå given i min landslagselva. Så det är lugnt ;-)

Summering av första halvlek:
Dåligt spel och få farliga chanser av Sverige. Bara att hålla med Kåmark som tycker att de inte tar det på allvar, och efter spelet mot Ungern i söndags så kan det ju inte va något annat än att de trodde att det skulle bli en lätt match. Malta har ju faktiskt haft den farligaste chansen i skottet från killen som blödde från huvudet (men fan, kan DU namnet på alla Maltaspelare eller).

- Zlatan: Skapar knappt någonting och när hans "trix" inte lyckas ser det bara löjligt ut
- Micke Nilsson: Alltid given på minuslistan efter självmålet mot Danmark
- Isaksson: Stå för fan inte på linjen hela jävla tiden! Den nya moderna fotbollen använder faktiskt målvakten i spelet också.

+Mellberg: Bara det att han nickskallade en maltes i inledningen på match visar på vilken krigare det är. Hade en grym brytning utanför straffområdet också.
+Kim: Kongo-Kim är alltid bra. Snart får vi säkert se skottet också...
+Elmander: Löper som ett djur. Får mycket skit men gör mycket mer nytta än Zlatan då han får bollen.

Måste lägga till Jihde på minuslistan också. Sluta hora runt på varenda jävla program. Kan du något om fotboll eller?

Edit efter 60 minuter:
Börjar bli nervös nu. Jag ser fan inga tendenser till att göra mål. Sätt in en till anfallare (M. Berg), ut med Nilsson. Stora pengar är satsade så jag vill fan inte se 0-0 mot europas sämsta lag.

Edit efter 70 minuter:
Nu lägger jag fan ner. ÅÅÅH Elmander hade läge nu! Fan! Det är kört... helvete.

Tre Golfproffs viker ut sig..

Tre amerikanska LPGA-spelare viker ut sig för att hjälpa damgolfen.

Solheim Cup-profilen Christina Kim får sällskap av tyskan Sandra Gal och Anna Grzebien i ESPN-magazine.

– Det är ett av de främsta sportmagasinen i världen, säger LPGA-tourens kommunikationschef, David Higdon.

Så står det i ingressen på den här artikeln:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/golf/article5766669.ab


Det roliga är dock den första kommentaren till artikeln från Johan F, 44 år:

Synd att Natalie Gulbis inte skall vara med, en riktig hottie. Men Sandra Gal går inte av för hackor heller.
Hur de spelar golf? Har ingen aning......


Riktigt roligt, tycker jag.

Comeback and Disgust..

Om du väntar dig ett kvalitetsinlägg så kan du sluta läsa.

Jag vill plussa för en serie som jag för någon vecka sedan fick för mig att jag ville se. Playa Del Sol heter serien och är en svensk (!) komediserie om Mårten (Henrik Hjelt) som blir tvungen att praktisera som reseledare på Gran Canaria för att få en promotion hemma på huvudkontoret i Stockholm. Reseledargänget består av Tommy (Mikael Tonving), Linn (Sophie Bornebuschschzschz, lätt att stava), Sandra och Steffen (som jag inte kommer ihåg vad de heter).
Anyway, grymt rolig serie.

Och sen av en slump så börjar faktiskt säsong två söndag 27e september kl. 20.00. Så det ska jag inte missa.


Dagens hatobjekt är samma sak som legat på förstaplatsen i 32 veckor. Comhem är fan sämst! 31 augusti sade jag upp mitt internetabonnemang. Dagen efter tankar jag ner i 30kbit/s, när jag ska tanka i 1200kbit/s. Jag är fan helt låst. Jag kan inte se 10-sekundersklipp på youtube ens. Bra att man har en telefon så man kan ringa och skälla också.
Det är kul med företag som fuckar upp med flit...



... och ett plus till rakt hår också. Synd bara att plattången togs ifrån mig, så det dröjer väl inte lång tid innan mina curls är tillbaka... Skit också...

You Know What's Bullshit? Nr 5..

Du!... Du är fan bullshit.

RSS 2.0