Late update..

Jag var på bio förrut och såg en riktigt bra film... well?... nej, jag orkar inte berätta om den. Det får ske en annan dag.

Fuck a duck!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tro mig jag försöker, men det är inte lätt..

2009-09-16 @ 14:05:47
URL: http://karvegard.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag vet inte varför det är svårt, det är inte för att han är en bad boy för det är han inte, han är en tönt egentligen, haha..Men det blir ju svårare eftersom vi träffas ibland då vi har gemensamma vänner. Hade vi aldrig träffats hade det varit lättare..

2009-09-16 @ 14:34:29
URL: http://karvegard.blogg.se/
Postat av: Johanna

Malmömatchen då? Jag trodde faktiskt att ni hade nåt nån slags maxgräns för hur mycket man kan skämma ut sig. Tydligen existerar inte någon sån gräns för Djurgården. Slänga in grejer och sig själva på plan? Snacka om individuella misstag.



Klart vi ska ses! Nästa vecka?

2009-09-17 @ 19:51:11
URL: http://tramptass.blogg.se/
Postat av: M i c k a

Jag gillar Outbreak spelen, tycker det är en grym blandning i dem, det finns ju fem olika "banor" i varje, och det gillar jag, Outbreak file #2 är bäst, där finns det en bana eller vad man ska kalla det som ut spelar sig på ett zoo! ashäftigt! enligt mig. Vad heter episoderna som du spelar i outbreak då? (:



Inglourious Basterds tänkte vi se på bio först, men orka sitta 2 timmar och 30 min, så vi hoppar det och försöker se den sen när den kommer ut (:

2009-09-18 @ 15:37:55
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: M i c k a

RE outbreak är ju uppdelat i 5 episoder, det är 5 korta spel istället för ett långt, och alla är olika och heter olika, i första outbreak är Hellfire min favorit episode :D



Isch de filmerna total dissar jag, speciellet Sagan om ringen, Dark Knight såg jag bara för att ha sett den, inget märkvärdigt, action och fantasy är inte mina favorit genrer direkt :P

2009-09-18 @ 16:21:53
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0